Nuriye-Vasıf Onat Kız Anadolu Lisesi

WEB https://nvokal.meb.k12.tr
Adres : Gazikent Belkıs Mah. 40 Nolu cad. Şehitkamil Gaziantep
VİZYON : Özgün bilimsel çalışmalarda adı olan,milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, nitelikli ve yetkin bireyler yetiştiren, geleceğe iz bırakan çizgi üstü bir okul olmaktır.
MİSYON : Öğrencilerimizi ; ulusal ve evrensel değerlere duyarlı,araştırmacı, dürüst, kültürel olarak donanımlı,zekâ, yaratıcılık, sanat, liderlik kapasiteleri olan, kendine güvenen, sorumluluk sahibi, yorumlama ve problem çözme becerisi kazanmış, çevre bilincine sahip, çağın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış,sosyal çevreye uyumlu bireyler olarak hazırlayıp başarılı olmalarını sağlamaktır.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler : 07:50 - 15:00
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce, Almanca
Isınma : Doğalgaz Kalorifer Sistemi
Servis :
Ulaşım : Gazikent 19 Nolu cad. geçen Belediye Otobüsü ve Halk Otobüsleri
Yerleşim Yeri : Gazikent 40 Nolu Cadde üzerinde Belkıs Mahallesi Şehitkamil GAZİANTEP
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl ve ilçe merkezine özel araçla 15 dk. otobüsle yaklaşık 30 dk. Uzaklık olarak yaklaşık 10 Km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : 2016-2017 Okul Sporları Hentbol İl Birincisi